Izvor:
24.05.2017 u 17:17
0

SKRIVENA IMA DRUGAČIJE MIŠLJENJE: David se folira da ne zna šta njegova majka misli o Sandri i zašto se posle pobačaja nije pojavila!

Jutros je David rešio da konačno progovori o tome zbog čega njegovi nisu došli u vilu nakon velike tragedije.

On je rekao da je to bilo jer je sam tako rekao majci – da ne dolazi.

Ipak, Skrivena se odmah nakon toga javila i imala je neko drugačije mišljenje:

-Pošto je prokomentarisao David zašto mu roditelji nisu došli, ja bih samo rekla da nikad nisam rekla da je David loš, ali od kada sam ja razotkrila šta njegova majka misli o Aleksandri, on je počeo da zabranjuje njoj da dolazi. Što se tiče podrške nakon pobačaja, oni su se nisu pojavili zbog radosti što se to dogodilo jer sada smatraju da je problem sa Sandrom rešen. Oni samo čekaju da te šutne Aleksandra, jer se ona sada ponaša kao da se cela Srbija okreće oko nje.

Ovo su bile dosta mračne prognoze Skrivene, i videćemo hoće li se išta od toga ostvariti.

Happytv.rs
Foto:Arhvia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter