Izvor:
24.05.2017 u 20:52
0

DALILINA I DEJANOVA VEZA JE „FEJK“? Procureo DETALJ koji otkriva pravu pozadinu njihove ljubavi!

Dalila Mujić i Dejan Dragojević su već nekoliko nedelja u emotivnoj vezi, a mnogi se pitaju da li je njihova ljubav prava ili "fejk".

Na društvenim mrežama je osvanula stranica Dalilinih i Dejanovih antifanova koji pišu kako je Mujićeva sa njim u vezi jer je poznato da par u rijalitiju uvek izgura do vrha.

Naravno, to ne mora biti slučaj i sa njima, ali nesporno je da je Dalila ulazila u veze otkad je počela peta sezona "Parova". Prvo Dado, pa s Mladenom jedna noć u krevetu, a onda Dejan. A tu su bili i poljupci sa Mlađanom Jovanovićem i Tihomirom Filipovićem, kako je svojevremeno tvrdila Anamarija.

Stoga, postavlja se pitanje – da li je Dejanova i Dalilina veza zaista prava?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter