Izvor:
25.05.2017 u 00:24
0

ALEKSANDRA DRHTALA OD BESA: Ljuba poručila Davidu da ne sluti šta ga čeka napolju i da njena ćerka nikada neće…

Novinarka "Stara" Sanja Arsić pokazala je večeras u emisiji "Upoznajte Parove" naslovnu stranu novina na kojima je ispovest kik-bokserke Ljube Pantović koja je iznela neke stvari o svojoj ćerki.

Naime, kako novinarka kaže, Ljuba je rekla da žali Davida jer ne zna šta ga čeka kada izađe. Takođe je rekla da Aleksandra dobro zna da nikada neće biti njegova, kao i da nije dala dinara za Magdalenu u poslednje vreme.

Aleksandra je u neverici govorila kako joj nije jasno zašto njena mama izjavljuje takve stvari, ali i da se sa njom poslednji put čula kada je izgubila bebu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter