Izvor:
25.05.2017 u 00:36
0

PONOVO PREKRŠILA OČEVO OBEĆANJE: Branka i Mladen se pomirili, VERIDBA u nedelju?!

Emisija "Upoznajte Parove" je počela, a voditeljka Anđela Lakićević je razotkrila Mladena Vuletića i Branku Okuku koji su prethodnih dana na ratnoj nozi.

Vas dvoje ste se pomirili, to je novo – rekla je ona.

Bila je neka lagana priča, neki izlivi emocija. Što se mene tiče, ja sam za Višegrad. One tamo nedelje je veridba, zamolio bih zlataru da pojačaju kapacitet prstena, neka bude malo deblji – rekao je on kroz šalu.

Pričali smo, zaslužili smo nakon svađe i poligrafa. Pitala sma ga neke stvari koje su me interesovale, odlučili smo da funkcionišemo normalno, da se ne vređamo, ja jesam njega u poslednje vreme, malo sam i preterala. Mladene, uozbilji se. Navikla sam na njegovu duhovitost. Nas dvoje smo sada u korektnim odnosima, dosta smo se svađali, mogu samo da ga tučem i grebem kao što sam i radila prethodnih dana – rekla je Branka.

A kako će njen otac reagovati kada bude čuo da se ona pomirila sa Mladenom, videćemo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter