Izvor:
25.05.2017 u 02:40
0

DRUGI DEO INTERVJUA SA DAVIDOM: Ovu stvar sam bratu najviše zamerio!

U kakvim si sada odnosima sa svojim bratom – da li ste uspeli da rešite nesuglasice?

– Sa bratom sam u super odnosima, nesuglasice smo imali samo zbog njegovog nekog ponašanja, ali to je rešeno rekao sam mu šta mislim i to je to. Nikada se njemu nisam mešao u njegov život jer je to njegova stvar, samo sam skrenuo pažnju na govor i da neke stvari ne radi previše brzo nego da sagleda situaciju.

Još jedna veridba odigrala se u vili nakon vaše – šta misliš o ljubavi Anamarije i Tihomira? Da li je iskrena?

– Ne volim da komentarišem veze jer znamo svi da treće lice najgore prođe. Vreme će pokazati. Anamarija je zaljubljena i pokazuje to, Tihomir je hladniji ali znamo da nisu svi ljudi isti niti veze i da je svako drugačiji u ljubavi, tako da ne treba nikom suditi pre vremena.

Nedovno si ušao u sukob sa Zoranom – šta joj to zameraš?

– Lepo sam je prihvatio, saosećao se sa njenim suzama i pričom, da bi posle par sati ili prespavane noći Zorana pokazala drugo lice i pokazala da je mali prevarant. Najviše me nerviralo što je dizala sebe iznad svih devojaka a ona je najgora ispala, što je narod video.

Takođe si u svađi sa Miljanom koja je rekla da si je razočarao – kako to komentarišeš?

– Miljana menja mišljenje svakih 5 minuta tako da ne želim da je komentarišem.

Ako ste propustili prvi deo sa Davidom Dragojevićem možete pročitati OVDE.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter