Izvor:
26.05.2017 u 01:02
0

ANAMARIJA OČAJNA I RAZOČARANA: Tihomir je glumio, sve sam saznala, gadila sam mu se kad…

Anamarija Džambasov i Tihomir Filipović večeras su saopštili da su raskinuli, a Slovenka je bila vidno razočarana u svog verenika.

Juče je pokazao da nije iskren prema meni, da nije spreman za takav korak i da želi da bude sa drugim curama. Krenuo je za Mirelom, pokazao je da želi da napravi nešto s njom. Ne znam da li zbog toga što je bio pijan. Zahvaljujem se Dejanu i Dalili što su stali na moju stranu. On je neiskren i ne mogu da budem sa takvom osobom. Svi su bili u pravu da je on fejk prema meni, a ja nisam. Ja za njega neću reći ništa ružno. Ne želim da me povezuju sa njim, želim što pre da izađem odavde. Zavolela sam ga, htela sam sve sa njim, a ja sam njemu bila za marketing. Jasno mi je zašto neke stvari nije hteo s amnom i da me se gadio zbog nekih stvari. Pogrešila sam – istakla je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter