Izvor:
29.05.2017 u 01:59
0

MAMA BILJANA NAPALA DEJANA: Sine, kako možeš ovo da mi radiš?

Biljana Dragojević se javila večeras u program i napala svog sina Dejana! Povod je bila njegova nominacija. Naime, mama Bilja je mislila d aće Dejan nominovati Skrivenu ili Miljanu koje su je prozivale.

Ti nominuješ Vesnu, a šta su sve za mene rekle Miljana i Skrivena? Tebi smeta što Vesna prevrće očima kada ja pričam? U šoku sam bila! Trebao si da se ugledaš na Mirelu koja je nominovala Skrivenu. Vrlo dobro znaš šta je rella za mene i Mungosa – rekla je Biljana.

Dejan je imao objašnjenje…

Ti znaš da ja ne podnosim ljude koji prevrću oćima i kući se tako ponašam. Volim i tebe i Mungosa. Nemoj da se nerviraš kada se svađam sa Davidom, na njega se nikada ne mogu naljutiti. Ja vrlo dobro znam zašto nisam nominovao Miljanu ni Skrivenu – rekoa je Dejan.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter