Izvor:
06.06.2016 u 14:35
0

RUŽICA RAZOČARANA: „Odbacio me je kao poslednjeg…“!

Noćas je u luksuznoj vili "Parova" bilo izbacivanje, a o tome možete OVDE da pročitate. Kako su svi komentarisali izbacivanje tako je i na Ružicu došao red. Ona je rekla da misli da će Limeni ispasti, i da je on dobar čovek, ali da nikad ne kaže Zmaju sve što misli. Takođe je pomenula i Nikolu.

Nikola me je odbacio kao poslednjeg kera, nije mi se više obraćao… Ignorišem ga, on je skroz nebitan. Jedan potrčko i ne može da bude bolje od toga– rekla je Ružica.

Podsetimo, kada je Nikola ušao Ružica se družila sa njim, pa verujemo da postoji neka doza "razočaranosti" s obzirom na to da je često govorila kako nju svi napuste.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter