Izvor:
06.06.2016 u 15:38
0

DALILA JE PROVALILA: Ona je ovde ušla sa zadatkom!

Tokom sinoćnog izbacivanja svi su bili iznenađeni jer je Goca osvojila veliki broj glasova, pa je ona pored Gasttozza i Zorice bila tema razgovora.

Očigledno je da Goca zna da izbaci iz takta učesnike, pa je Dalila objasnila zašto je Goca tako popularna i kako oni ne razumeju ulogu koju na glumi.

Ne znam zašto se svi pale na Gocine provokacije, ja sam otišla napolje ispušila deset cigara, vratila se, a oni se još uvek raspravljaju sa njom. Ja možda jesam malada, ali nisam glupa, ona je ovde ušla sa zadatkom. Prikazuje se kao jadna žena koja nije znala da će ostati, da nije ponela stvari, a vrlo dobro zna šta radi i zašto– rekla je Dalila.

Goca se samo smejala na ovo što je Dalila pričala, ali joj očigledno prija pažnja, a naravno i to što je ljudi podržavaju.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter