Izvor:
06.06.2016 u 17:57
0

GASTTOZZ PRESREĆAN: Zbog ovog poziva je skoro zaplakao!

Na "Jutarnjoj kafici sa Avom i Zagom" javila se jedna gledateljka koja je prenela pozdrave Gasttozzu, pa je on zbog toga bio veoma srećan.

Tvoju majku normalno boli jer je napadaju pogrešni fanovi, i prenose laži. I ja imam jednog sina koji isto tako voli svoju majku, svako bi te poželeo, svaka ti čast, pred tobom je svetla budućnost. Želim vam svu sreću ovog sveta i da se ostvarite kao roditelji– rekla je gledateljka.

Gasttozz se zahvaljivao i rekao da je to ono što je hteo da prenese. Malo je falilo da zaplače koliko je bio srećan jer mu je puno značila podrška gledalaca nakon svega što se izdešavalo u proteklih nekoliko dana.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter