Izvor:
06.06.2016 u 18:49
0

PROLAZI PAKAO: Ružica neutešna zbog venčanja Gasttozza i Zorice!

Ružica Veljković neutešno plače otkako je saznala da će se nakon rijalitija venčati Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz. Veljkovićeva je priznala da je čula za njihove planove, zbog čega je očajna.

Ne mogu da verujem šta mi je uradio. Mislila sam da ćemo stvarno biti u vezi i da je završio sa raspalom Zoricom, a on je opet ispao pi*ka. Mnogo me boli to što mi je uradio, još kad sam čula da planira da se venča sa njom, mislila sam da ću umreti. On je meni i dalje drag, imao je priliku da bira između dobra i zla, a odabrao je zlo. Ukoliko žele da se venčaju, kao što se dogovaraju, nek im je sa srećom. – jadala se Ružica i priznala:

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter