Izvor:
02.06.2017 u 07:01
0

ALEKSANDRA SE GUŠILA U SUZAMA: Kada je ugledala oca, nije joj bilo dobro! (foto)

Večeras u rijaliti programu "Parovi" se održava "Roditeljski sastanak".

Karađorđe Subotić je jedan od retkih roditelja koji su se pojavili u emisiji večeras. Da podsetimo, ovo je prvo pojavljivanje oca Aleksandre Subotić nakon dugo vremena, a ovim putem objasnio je i svoj nedolazak na venčanje svoje starije ćerke.

Aleksandra nije mogla da čeka do kraja emisije da zagrli svog oca, te je to uradila za vrem4e trajanja emisijie i briznula u plač. Potom je učesnica rekla nešto što je sve ostavilo bez teksta:

– Neopisivo sam srećna što vidim oca večeras. Ne mogu da verujem da se neki takmičari prepiru sa roditeljima ili mole da oni ne dolaze i ne zovu, kad ja bukvalno molim da vidim nekog od njih. Mnogo mi fali moja porodica, ne mogu da objasnim rečima – rekla je učesnic ai briznula u plač.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve detalje iz rijaltija "Parovi".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter