Izvor:
19.06.2017 u 16:24
0

KAO DA NIKAD NISU BILI ZAJEDNO: Ovo je DOKAZ da se Mladen i Branka nikada neće pomiriti, a scena će vas rasplakati! (FOTO)

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da su Mladen Vuletić i Branka Okuka, koji su važili za najskladniji par u vili "Parova" – raskinuli!

Plavuša iz Višegrada je izjavila da ju je Mladen uvredio "sočnom" psovkom, a Mladne se čak zakleo da više nikada neće biti sa njom.

Stoga, pratili smo njihove ponašanje tokom jutarnjeg programa.

"Jutarnja kafica" je počela, a Mladen je seo pored voditeljke. Branka je bila iza njega, uzimala je nešto sa radnog stola ne primećujući Branku.

I ona je bila prilično ravnodušna, no ubrzo je sela do njega, ali se nije dugo zadržala.

Izgleda da je ovo između Branke i Mladena prilično ozbiljno, a d ali će se pomiriti, saznaćemo uskoro kada nam ljubavni par odgovori u intervjuu.

Ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter