Izvor:
24.06.2017 u 22:23
0

UČESNICI PALI U TRANS: Aleksandra saopštila najnoviju vest – Parovi“ se produžavaju!

Finale najpopularnijeg rijaliti programa u Srbiji "Parovi" zakazano je za osam dana, tačnije 2. jula.

Čuvši ovu informaciju od voditeljke Bojane Ristivojević, učesnici su skakali od sreće jer će posle šest meseci videti svoje najmilije.

Međutim, tokom kućnog saveta koji je vodila Aleksandra Subotić, povela se polemika oko toga da bi rijaliti mogao da se produži što se i desilo prethodne sezone.

Dalila Mujić je ispričala da se plaši da odmah po završetku "Parova" ne uđe u "Maldove", međutim Aleksandra joj je otkrila da se to neće desiti.

– Da te ne bi više presecalo, ti nećeš ući u drugi rijaliti, nego ćemo ovaj produžiti. Postoji mogućnost, naravno.

Sumnjala sam u to, kad smo počeli da skačemo, vratio mi se film od prošle godine da će Bojana doći i reći rijaliti se nastavlja. Ipak, ne može rijaliti trajati do septembra zbog ljudi koji idu na more, ne znam šta da kažem – govorila je Mujićeva.

Za sada datum finala ostaje 2. jula, a d ali će se nešto promeniti, videćemo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter