Izvor:
24.06.2017 u 23:03
0

DALILA OČAJNA: Ako se „Parovi“ produže, ja ću definitivno da…

Nakon što je Aleksandra Subotić rekla da posotji mogućnost da se peta sezona "Parova" produži, Dalila Mujić je priznala da već danima ima osećaj da će se ponoviti scenario od prethodne godine.

Ona, ali i Dejan, Nikola Lakić, Anamarija Džambazov, Tihomir bili su, blago rečeno, očajni na samu pomisao da bi rijaliti mogao još da traje.

Želim da vidim svoju porodicu, poludeću ako još ostanem ovde – govorila je Dalila, dok je Lkaić rekao da je bilo dovoljno vremena da svi pokažu šta imaju, a da nakon produžetka, "Parovi" više ne bi bili zabavno – humoristički program.

Podsetimo, finale najpopularnijeg rijalitija zakazano je za 2. jul.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter