Izvor:
25.06.2017 u 00:19
0

NIŠTA OD PRVOG MESTA: Fanovi ljuti na Aleksandru, neće glasati za nju u finalu!

Aleksandra Subotić večeras se prilično iznenadila kada se jedna gledateljka uključila u program i izgrdila je zbog današnje emisije kada nije dala reč svom suprugu Davidu Dragojeviću.

– Aleksandra i David su jedini pravi bračni par. Oni su praznik za oči, David zna d apoštuje svoju ženu. Sto godina da je čekala, ne bi ga našla. Kao na filmu. Budi uz njega, divan muž, divan dečko. Zameram ti što si se onako ponašala u emisiji, mnogo si me uvredila, daješ drugom reč, to je sramota, glasaćemo samo za Davida, za tebe ne. Mnogo si bezobrazna, Davide, uz tebe smo – poručila je gledateljka, a Subotićeva se odmah izvinila Davidu i objasnila da je samo profesionalna u svom poslu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter