Izvor:
25.06.2017 u 00:33
0

KRUNIĆEVA NIJE ŠTEDELA REČI ZA MIRELU: Kuneš se u decu, imaš muža napolju, a spavaš sa Milutinom! Kakva si ti žena?

Kontroverzna go go igračica Jelena Krunić večeras je gost u emisiji "Upoznajte Parove", a pored toga što je svojoj drugarici Dalili Mujić pružila podršku, ona je i iskoristila priliku da "bocne" Mirelu Lapanović.

Ti se usred rijalitija kuneš u decu da ćeš Dalilu da isprovociraš da je diskvalifikuju. Jel zbog toga treba da se kuneš u decu? – pitala je Krunićeva Slovenku.

Ja ću svoju decu da odbranim. Ovo je psihološka igra. Nećeš me povrediti. Ne plašim te se, ja nisam Ksenija Kranjec, sram te bilo.

Sram te bilo, ništa ti nije sveto. Pominjala si Dalili porodicu. Pričala si o tome, a podržali su te Mili i Vesna veštica. Kakva si ti žena, imaš muža napolju, a spavaš ovde sa likom. Šta ti je sveto? – ponovo je udarila Jelena na nju, a onda se umešao Mili koji je svoju ženu odbranio kao pravi muž.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter