Izvor:
25.06.2017 u 00:57
0

TOTALNI PREOKRET U „PAROVIMA“: Produkcija odlučila koji učesnici idu kući 2. jula, a ko ostaje u rijalitiju do septembra!

U vili "Parova" je uzavrela atmosfera pošto se ceo dan govori o produžetku najpopularnijeg rijalitija, te je voditeljka Jovana Jeremić saopštila još jednu odluku produkcije, pored one da će se u ponedeljak znati sve.

– Biću preciznija, oni koji su se uparili, o njima se razmatra da ostanu do septembra. Ovi ostali će ići kući. Ako dođe do produženja "Parova", Ploći će biti dovedena devojka i on će ravnopravno nastaviti igru. Zerina se javila, ona će se večeras uključiti, videćemo za nju – rekla je voditeljka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter