Izvor:
25.06.2017 u 01:30
0

ALEKSANDRA PREBLEDELA NAKON OVOG SAZNANJA: Zerina se uključila u program i otkrila šta joj je tražila Ljuba!

Supruga Nikole Lakića, Zerina Hećo koja je zbog zdravstvenih razloga napustila zabavno – humoristički program "Parovi", javila s eu večerašnju emisiju "Upoznajte Parove" kako bi svom mužu rekla da ga voli i da ga non-stop gleda.

Uz tebe sam, ništa ne brini, nemoj da mi padaš, ljubavi. Neću da te gledam takvog. Smej se. Jedva čekam da izađeš, čekam te u Beogradu. Ljubavi, volim te – poručila je ona Nikoli.

Hvala što si se javila, oporavi se, ja ću da nadokandim one stvari koje sam trebao da uradim u vili, ali hoću – obećao joj je fudbaler, a na šta je mislio, nismo sigurni.

No, Zerina je takođe i ispričala da je dobila poziv od Ljube Pantović.

– Da, istina je, zbog toga sam odložila put za Beograd. Ne želim da radim protiv vas, vi ste mene zaštitili, znate od koga i čega. Ljuba je htela da ja gostujem u njenom lajvu, da se kao operem pred narodom. Ja to hoću da uradim kod vas u emisiji – rekla je Zerina, a voditeljka joj je rekla da će produkcija uvek biti uz svoje učesnike koji su joj bili lojalni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter