Izvor:
27.06.2017 u 06:40
0

IZDALA JE NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN : Aleksandra saopštila da Vesna ugrožava njen brak sa Davidom!

Aleksandra Subotić nominovala je Vesnu Rivas jer joj kako kaže ugrožava brak.

Počela je da me vređa, proziva i ugrožava moju vezu bez ikakvog razloga. Nekada sam govorila da mi je kao druga majka, ali sada me izdala na najgori mogući način i okrenula mi leđa, zakačila se za Dalilu.

Sukob između ove dve takmičarke je nastao kada je Aleksandra svom suprugu rekla igra fudbal kao devojčica te se on požalio Vesni, koja nije odobrila takvo Aleksandrino ponašanje.

– Ja Aleksandru nisam uvredila ni izdala, to što je ona rekla u šali i uvredila svog supruga je jako ružno.

David je naglasio da Vesna nikada nije njemu ništa loše reklla o Aleksandri ali i da mu nije mu nije prijalo to što ga supruga u šali naziva devojčicom.

Prava istina je da je ona poludela i rekla Davidu da igra kao devojčica. Svako može da čuje kako mu odgovara. Meni je čista savest kada je Aleksandra u pitanju, tako da neka ti služi na čast. David mi je najdraži u vili pored Mladena. Nikada mu ne bi urušavala sreću i pričala protiv supruge- naglasila je Vesna.

Aleksandra smatra da Vesna iskorištava Davidovu dobrotu.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter