Izvor:
02.07.2017 u 17:00
0

MILI PLAČE KAO KIŠA: Pogledajte šta je duboko ganulo učesnika „Parova“! (foto)

Večeras je veliko finle pete sezone rijalitija "Parova".

Sinoć je iz daljeg talmičenja eliminisano 6 takmičara, a za prvo mesto boriće se njih 10. Među njima je i Milutin Radosavljević Mili, koga je poslednjeg jutra u "Parovima" pažnja gledateljke duboko ganula.

Naime, u eisiiji "Jutarnja kafica sa Parovima" javljali su se najverniji fanovi i bodrili svoje favorite, a nakon reči podrške koje je obožavateljka uputila Miliju, takmičar se rasplakao:

– Nisam navikao da primam pažnju. Sve što radim radim srcem i drago mi je kada to neko prepozna. Mnogi su me videli na dnu, a ja znam da vredim više – pričao je takmičar kroz suze.

Glasajte za svog omiljenog takmičaram možda upravo on osvoji laskavu titalu pobednika "Parova 5".

SVe vesti o velikom finalu pratite na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter