Izvor:
07.07.2017 u 18:23
0

DRUGI DEO INTERVJUA SA SKRIVENOM: Otkrila da li ulazi u „Parove 6“!

Miljana je bila takođe vaš favorit. Ona je osvojila osmo mesto, kojim nije bila najzadovoljnija. Da li ste se nadali takvom ishodu?

– Miljana je trebala biti u prvih pet. Potpuno samostalna, njena svaka diskusija imala je svoj početak, razradu i kraj, vrlo spontana, opuštena osoba. Za razliku od Aleksandre koja je ušla na račun Čabarkape, tri meseca pričala samo o njemu, posle se uhvatila za Davida koji takođe ništa nije doprineo rijalitiju, Miljana je mnogo toga pokazala i nezasluženo je osma.

Mnoge ljubavne veze su nakon rijalitija pukle. Prvo su raskinuli Nikola Lakić i Zerina a zatim Mirela i Mili. Da li ste to očekivali.

– Ja sam od prvog dana govorila da niko tu neće opstati. Svi će oni raskinuti, jedan po jedan.

Da li vas možemo očekivati u šestoj sezoni „Parova“?

– Teško mi je bilo u ovom rijalitiju, jako naporno, u proseku sam bila 16 sati ispred televizora.

Ne bih ušla u šestu sezonu. To je nenormalno težak posao. Kao NESKRIVENI nikada nije ni postojala šansa da uđem u rijaliti, ali kao skriveni sam pristala. Ja sam veliki prijatelj Happy televizije i zbog toga ne mogu tako kategorički da kažem NE za tu šestu sezonu. Međutim, oduzima mnogo vremena, isto kao da sam sa njima u vili. Tako da najverovatnije ne bih bila Skrivena u toj predstojećoj sezoni.

Ako ste propustili prvi deo intervjua možete pročiteti OVDE.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter