Izvor:
07.07.2017 u 18:33
0

KRAJ, NEMA DALJE! Antifanovi ismejali Dalilu na najgori mogući način, gore društvene mreže! (FOTO)

Bosanska starleta Dalila Mujić uspela je da skrene pažnju na sebe učešćem u četvrtoj sezoni najpopularnijeg rijalitija "Parovi" kada se smuvala sa crnogorskim zavodnikom Mladenom Vuletićem.

Njihova veza bila je burna – i ljubav i seks i svađa, sve na jednom mestu. Posle završetka "Parova", Dalila je prešla u muzički šou "Maldivi" dok je Mladen uživao na crnogorskom primorju.

Ipak, kada je izašla sa "Maldiva", njihova ljubav je bila na probi, te su ubrzo stavili tačku, a on s eiselio iz stana u Podgorici u kom su živeli zajedno.

Potom je počela peta sezona "Parova", a Dalila je ubrzo našla novog dečka – pevača Dada Solomuna.

Njihova ljubav je bila emotivna, naizgled lepa, međutim spekulisalo se da se Mujićeva s vremena na vreme ljubila sa Mlađanom Jovanovićem sa kojim se kasnije žestoko posvađala u studiju, ali i sa Tihomirom Filipovićem koji je sada u vezi sa Anamarijom.

Anamarija je tvrdila da je Dalila jurila njenog momka i da ga je spopadala dok je Dado bio u vili.

I, kao što već ide, sve što je lepo kratko traje, pa je tako i kratko potrajala njena veza sa Dadom. On je izbačen iz takmičenja, a na njegovo mesto je došao Mladen!

Njih dvoje su prve noći završili u krevetu, a Dado nije mogao da pređe preko toga, te je raskinuo sa Dalilom.

Ipak, Vuletić je samo želeo da se poigra, pa se okrenuo drugim devojkama, dok je Dalila ubrzo pronašla novog dečka – Dejana Dragojevića, Davidovog brata.

Njih dvoje su još uvek u vezi, a mnogi kažu da je on "Dalilin potrčko i da radi sa njim šta želi".

Pogledajte šta su Dalilini antifanovi napravili:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter