Izvor:
07.07.2017 u 22:30
0

VESNA RIVAS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON „PAROVA 5“: Otkrila nešto što je ostavilo sve bez teksta! (foto)

Peta sezona najgledanijeg rijaliti programa završena je pre tačno pet dana, a finalisti "Parova" privlače pažnju svakim svojim korakom.

Vesna Rivas osvojila je 10. mesto i tim redom napustila velelepnu vilu u Zemunu.
Na ovaj način, finaliskinja pete sezone dokazala je da se odlično snalazi u mlađem društvu, budući da je ona najstarija takmičarka koja je učestvovala u finalu.

Upravo je to bio dovoljan povod njenog učešća u emisiji "POSLE RUČKA", koja se emituje na Happy televiziji.
Takmičarka tri sezone rijalitija "Parovi" govorila je na temu starenja i srednjih godina:

– Osećam se kao večita devojčica, a to samo dokazala svojim učešćem u "Parovima 5". Imali ste prilike da vidite da sam bila jedina predstavnica stare garde i nimalo mi nije smetalo što se nalazim među mladim ljudima, naprotiv. Sve je onako kako vi odlučite i kako se osećate. 23. avgusta punim 52 godine, a duhovno i energetski se osećam kao da imam 33. Sa druge strane, volim svoje bore i nikada ne bih volela da se vratim nijednu godinu unazad – rekla je Vesna Rivas samouvereno.

Pratite emisiju "Posle ručka" svakim radnim danom od 16 časova na Happy televiziji, možda će upravo vaši omiljeni likovi iz "Parova" razgovarati na razne poučne teme.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter