Izvor:
14.06.2016 u 23:27
0

ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U PAKAO: Atina Ferari završila na infuziji!

Bivša učesnica "Parova", Atina Ferari bila je akter jedne jako neprijatne situacije, koja je potresla njene fanove, a pre svega pevačicu. Naime, njen profil je hakovao izvesni mladić i objavio strašne neistine, zbog kojih je Atina završila u bolnici.

Na njenom profilu se pojavila informacija kako je poginula u saobraćajnoj nesreći, kao i datum i vreme njene sahrane, a kao izvor se "potpisao" njen menadžer.

Nakon što je shvatila da je zaboravila telefon u kafiću, već je bilo kasno, njen profil je bio hakovan, a prijatelji i fanovi su je zaspali porukama. Atina je ovo jako loše podnela pa je završila na infuziji.

Nakon svega ovoga, kada je došla sebi, pevačica se obratila fanovima i demantovala sve informacije.

HappyTv.tv
Foto: Facebook/atinaplesacicaestradnamarkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter