Izvor:
17.07.2017 u 19:07
0

MNOGI ĆE PUĆI OD MUKE: Ovim gestom Tihomir je bivšim učesnicima poručio da … (foto)

Polufinalista pete sezone rijaliti programa "Parovi" Tihomir Filipović i po završetku šoa ne prestaje da intrigira javnost.

Nakon što su potvrdili da su nastavili romasu po izlasku iz vile, Tihomir i njegova lepša polovina Anamarija Džambazov otputovali su u Budvu na letovanje.

Međutim, bivše učesnike svaki dan dočeka neko novo iznenađenje od fanova.

Ispod poslednje fotografije na Instagramu, Filipović je napisao:

– E pa, dragi ljudi, ovako to izgleda posle rijalitija na letovanju u Budvi…Tikson je pricao to u vili, a drugi su se smejali. Život je i posle rijalitija…Sada ti koji su se smejali, idu i samo poziraju i misle da su zvezde, hahahahah, pa ljudi, deca su najvece blago, divna, nevina, cista…a mi sa nasim divnim malisanina uzivamo i oni nam vracaju to onim najcistijim, osmehom i ljubavlju…slika govori vise od hiljadu reci.

Sve vesti o bivšim učesnicima "Parova" pratite na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter