Izvor:
21.07.2017 u 20:24
0

ZERINA UZVRAĆA UDARAC: Saga Lakić-Hećo se nastavlja! (foto)

Prošlo je nepunih mesec dana od završetka pete sezone rijalti programa "Parovi", a interesovanje za učesnicima ove sezone ne jenjava.

Može se reći da trenutno najveću pažnju javnosti privlači skandalozan raskid Nikole Lakić i Zerine Hećo po izlasku iz vile na Zemunu.

Gotovo da ne prođe dan a da ne neka od strana ne prokometariše ili, u najmanju ruku, izazove lavine komentara.

Da stvar bude još dramatičnija, u priču bivših ljubavnika umešala se još jedna bivša devojka. U pitanju je učesnica koja je samoinicijativno napustila petu sezonu "Parova" – Ksenija Kranjec.

Međutim, Zerina ne želi da ćuti, pa je iz tog razloga zakazala lajv na Fejsbuku, u kome će izneti svoju stranu priče fanovima koji je podržavaju i prate.

Pogledajte objavu lepe Sarajke:

Sve vesti o učesnicima "Parova" možete pratiti na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Facebook/ Zerina Sarah

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter