Izvor:
23.07.2017 u 20:30
0

Osveta se servira hladna: ZERINA HEĆO IMA NOVOG DEČKA? (foto)

Čini se da se saga oko najskandaloznijeg raskida nakon završetka pete sezone rijaliti programa "Parovi" konačno privodi kraju.

Naime, Nikola Lakić i Zerina Hećo osvojili su publiku ljubavnom pričom, koja se rodila dok su učestvovali u najgledanijem rijaliti programu u regionu.
Međutim, s obzirom da su istu okončali odmah po izlasku iz luksuzne vile u Zemunu, postavlja se pitanje da li su obe strane bile iskrene.

Dani i dani prepucavanja putem štampanih i elektronskih medija, učinili su da jedne od najlepših ljubavnih rijaliti priča poprimi notu najskandaloznijeg raskida ikada.

Lepa Sarajka poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram, na kojoj se grli sa nepoznatim muškarcem, šokirala je fanove.

Da li je ovim gestom želele da pokaže da je stavila tačku na bivšu ljubav, ili je ovo samo još jedna osveta.

Saznajte sami čitajući Happytv.rs.

Zerininu objavu pogledajte ispod:

Sve vesti o "Parovima" čitajte OVDE!

Happytv.rs
Foto: Instagram/zerinoooo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter