Izvor:
18.06.2016 u 15:22
0

VUK MOB PUŠTEN IZ BOLNICE: Oglasio se povodom vatrenog okršaja!

Nekadašnji učesnik "Parova" Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, pre neki dan je ranjen u vatrenom okršaju ispred jednog beogradskog splava. On je lakše povređen, dok je njegov drug bio u životnoj opasnosti. Vuk se oglasio na svom Fejsbuk profilu i napisao da je dobro.

Pozdrav drugari. Prvenstveno želim svima da se zahvalim na svim porukama pažnje i ljubavi koje dobijam u Šomijevo i moje ime. Šomi je za sada ok, jutros smo komunicirali preko lekara, jer smo u različitim odeljenima i ostaje da se molimo i nadamo da će mu stanje biti sve bolje i bolje, to je trenutno najbitnija stvar. Ja sam ok, prošao mi je metak kroz nogu i pusten sam na kućno lečenje. Čuvajte se ljudi i pazite sta radite, ništa nije vredno vašeg zdravlja i života, ljubim vas– napisao je Vuk.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter