Izvor:
19.06.2016 u 16:36
0

ŠOKANTNO PRIZNANJE ZORIČINE MAJKE: Bila sam PRESREĆNA kada su se NENAD i RUŽICA smuvali!

Juče je bila "svadba godine" Zorice i Gasttozza u vili "Parova", a njih su, barem kako se mislilo, podržale njihove majke koje su došle u vilu i ostale kasno u noć.

Međutim, kada su Mira Dukić i Goca Marinković gostovale u studiju, one su otkrile šokantne stvari o vezi njihove dece, tačnije nihova mišljenja koja uopšte nisu onakva kako se mislilo.

Odlično sam se osećala kada su se Nenad i Ružica smuvali. Bila sam srećna. Jer, ni ja nisam bila za tu vezu, ni Goca. Ako je ovo stvarno, ja im čestitam. Nisam navijala da Ružica bude sa njim, ali ona je mogla da bude sa Nenadom u trećoj sezoni, a nije – rekla je Mira Dukić u emisiji "Upoznajte Parove".

Gospođa Marinković je rekla da nije "navijala" da svadbe ne bude.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter