Izvor:
19.06.2016 u 19:52
0

PAŽLJIVO ĆUTAO I SLUŠAO: Javila se MARKOVA MAJKA i ima samo JEDNU MOLBU za njega!

U toku popodnevnog ručka uključila se majka Marka Perovića koja je želela da pozdravi sve učesnike "Parova", a posebno svog sina. Ona je Marku prenela pozdrave, ali mu je i dala neke savete.

Želim svima da čestitam prijatan ručak, Zorici i Gasttozzu sve najbolje u braku, a tebi Marko hoću da kažem da sam jako ponosna na tebe. Imamo puno poziva za tebe, svi te hvale i sve najbolje imaju da kažu. Svi su dobro, ništa ne brini. Molila bih te da se više ne svađaš sa Brendonom, pusti ga, ignoriši. Ne želim nikoga da komentarišem, svakom želim sve najbolje, svako se bori za sebe – rekla je Markova majka.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter