Izvor:
19.06.2016 u 20:17
0

ZORICA SABRALA UTISKE O NAJSREĆNIJEM DANU U SVOM ŽIVOTU: Duboko sam razočarana u…

Zorica Dukić nije prisustvovala jutarnjem programu s obzirom na to da je juče slavila sklapanje braka sa Nenadom Marinkovićem Gasttozzom, ali se zato pridružila na nedeljnom ručku kako bi se zahvalila svima oko organizovanja svadbe.

Ne želim da dužim i da zadržavam liniju. Hvala svima, hvala i produkciji, ali moja svadba napolju ni blizu ne bi bila kao što je ova. Apsolutna neorganizovanost, svašta se tu dešavalo, ne želim ni da pričam o tome. Duboko sam razočarana, ništa nije ispalo onako kako je trebalo da bude. Izvinjavam se svim mojim prijateljima i porodici koji su juče došli na svadbu i samo znajte da mi nismo krivi jer mi ništa nismo organizovali. Nemam više šta da kažem – rekla je Dukićeva.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter