Izvor:
19.06.2016 u 21:32
0

RUŽICA SE POKAJALA: Mama izvini nije trebalo da…!

Tokom "Nedeljnog ručka" produkcija je obradovala Ružicu Veljković i u program uključila njenu majku, Ružica je jedva zadržala suze. Ona je imala potrebu da opravda svoje postupke od sinoć.

Mama izvini, moram da ti kažem da sam sinoć malo popila, jer je bila svadba. Nisam bila pijana, popila sam umereno, pila sam zbog svadbe, ceo dan razmisljam o tome pa sam morala da ti kažem– rekla je Veljkovićeva.

Majka joj nije zamerila na tome što je sinoć popila i prenela joj je pozdrave od prijatelja i porodice i naravno pružila joj svu podršku. Ružica se jedva suzdržala da ne zaplače, a onda je rekla kako je rijaliti ojačao i da sve može da izdrži.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter