Izvor:
19.06.2016 u 21:59
0

OŠTRA ODLUKA PRODUKCIJE: Učesnik kažnjen usred emisije zbog…!

Tokom emisije "Nedeljni ručak" učesnici su bili jako dobro dobro raspoloženi i uživali su uz "Goci bend". Pošto je atmosfera bila vrela, kao i uvek u vili "Parova" Nikola se malo zaneo.

Naime, dok je igrao on je skinuo majicu usred popodnevne emisije, što je rezultitalo kaznom od strane produkcije. Zbog nepristojnog ponašanja Nikola je kažnjen sa pola sata izolacije, zbog čega je negodovao.

Nikola se brzo vratio iz izolacije, ali sada će verovatno više paziti na ponašanje tokom popodnevnih emisija. Učesnici su nastavili sa dobrim raspoloženjem i naručivanjem svojih omiljenih pesama, tako da su učesnici i ove nedelje zadovoljni onim što im je produkcija pripremila.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter