Izvor:
19.06.2016 u 22:19
0

PRVI PUT POSLE POLIGRAFA: Javila se Anina majka i rekla joj da…!

Tokom "Nedeljnog ručka" uključila se majka Ane Spasojević i prokomentarisala njeno učešće na "Poligafu" i prenela joj srećne vesti.

Poligraf kao poligraf, apsolutno je podržavam u svemu, u životu će uvek biti pozitivnih i negativnih komentara. Ana je devojka iz dobre porodice i neke stvari koje su iznete bi trebalo da zaboravi i da samo ide napred– rekla je Anina mama.

Ona je Anu obradovala informacijom da joj je sestra uspešno prošla prijemni i kako će uspeti da upiše školu koju želi. Ana je kratko prokomentarisala kako je poligraf prošao i da je to iza nje, ali je bila oduševljena srećnim vestima koje joj je majka prenela.

Iako je Anin poligraf doneo mnogo negativnih komentara, očigledno je da je ona uspela da se izbori sa tim.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter