Izvor:
19.06.2016 u 22:43
0

NALJUTILA FANOVE: Evo šta je ovog puta Maca uradila!

Tokom popodnevne emisije "Nedeljni ručak" javila se Jasmina, jedna od Macinih fanova i zamerila joj na ponašanju od sinoć. Naime, Jasmina joj je prenela kritike od Mačića i jasno joj stavila do znanja da mora da se odluči koja Maca će biti.

Admini su razočarani tvojim ponašanjem, većina Mačića te ne podržava, moram da budem diretna. Da li su Mačići ispoštovali sve što si tražila? Ispoštuj i ti nas. Mi podržavamo Macu koja će da bude pevačica i zvezda, koncentriši se na karijeru. Podržavaju te porodični ljudi, mnogo smo ti tolerisali, ali ponašanje od sinoće je previše– rekla je Jasmina.

Maca Diskrecija je rekla kako je svesna da je pogrešila i da će povesti računa o ponašanju i zahvalila se na podršci. Gospođa je imala i negativan komentar za Brendona, pa je zamolila Macu da završi već jednom sa njim, jer je mnogo pala u očima svojih fanova.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter