Izvor:
19.06.2016 u 23:09
0

RUŽICA ČVRSTO REŠILA: Mama, obećavam ti da ću…!

Tokom današnje emisije "Nedeljni ručak" uključila se Ružičina majka i pružila joj podršku, ali i uputila par kritika. Pored toga što je posavetovala da se ne nervira oko nebitnih ljudi zamerila joj je što ne ustaje za jutarnji program.

Reci mi zašto u poslednje vreme nisi u jutarnjem programu? Znaš da ja tada najviše gledam. Obožavam da ustanem ujutru, skuvam kafu i uživam dok te gledam. Volela bih da ustaješ, bar zbog mene– rekla je Ružičina majka.

Ružica je odmah obećala da će ustajati za "Jutarnju kaficu" i objasnila zašto je već neko vreme nema u jutarnjem programu.

Mama obećavam ti da ću zbog tebe ustajati, ali kada ustajem tako rano posle ne mogu ceo dan da se sastavim, ali evo sad sam rešila da ću zbog tebe ustajati– rekla je Ružica.

Videćemo koliko će Ružica ispuniti obećanje koje je dala, s obzirom na to da je poznato koliko voli da spava.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter