Izvor:
20.06.2016 u 00:34
0

PEJA O ANAMARIJI: „Kao čoveka me je povredilo to što…“

U večerašnjoj emisiji "Upoznajte Parove" gost je i čuveni voditelj Zoran Pejić Peja.

On je komentarisao svoj odnos sa takmičarkom najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi"Anamarijom Džambazov.

Naime, mlada Hrvatica je svojevremeno izjavila da joj se Peja mnogo dopao i da bi bila sa njim ako nije oženjen.

Svakom muškarcu mojih godina imponuje kada je devojčica njenih godina zaljubljena u njega, ali mi ne bismo mogli da budemo zajedno zbog razlike u godinama.

Peja je rekao i da je njega potresla priča o Anamarijinom detinjstvu, te da joj je rekao da će uvek biti tu za nju, šta god da joj je potrebno – kao i da ta njegova izjava važi i danas, ali…

Kao čoveka me je povredilo to što je negativno komentarisala haljinu koju sam joj poslao. Naš narod kaže "poklonu se u zube ne gleda".

Iako je Ružičin otac Aleksandar Veljković rekao da smatra da se Anamarija samo šalila, Peja mu je odgovorio da ga Vesna, Marko i Dalila nikada ne bi slagali.

Ružica Veljković koja vodi program iz vile "Parova", odgovorila je voditelju u ime svoje prijateljice Anamarije koja je odlučila da pomenutu haljinu vrati Pejiću.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter