Izvor:
20.06.2016 u 14:32
0

ATINA SVE ZABRINULA: „Ovo je moje poslednje zbogom, ne tražite me jer me nećete naći“!

Nekadašnja učesnica "Parova" Atina Ferari često je aktivna na društvenim mrežama. Ona je noćas objavila jedan status koji je vrlo uznemiravajući ukoliko ga ne pročitate do kraja i ne shvatite da se samo našalila.

Nadamo se da njeni prijatelji nisu naseli na ovaj status, a evo o čemu se radi.

Dragi prijatelji, ovo je moje definitivno zbogom ovom mestu. Beskrajno cenim pažnju koju ste mi posvećivali, naročito u određenim trenucima koji su bili jako zabavni. Nemam nameru ostati ovde, kao ni da se vratim i, srećom, mogu reći da nemam ništa protiv nikoga, kao i da ne odlazim zbog nekog posebno. Tražim samo od Vas da me ne tražite jer me nećete naći, samo oni koji su mi bili bliski znaće kako me naći. Želim pojasniti da će se osećaj dragosti i prijateljstva za svakog od Vas nastaviti i dalje u vremenu i oprostite mi ako sam nekad nekom nešto nažao. Povlačim se, jednostavno, jer ne pripadam ovom mestu. Budite mi dobro, budite srećni i želim vam svako dobro. Ovo je bilo pismo koje je El Chapo Guzman ostavio u svojoj ćeliji kad je pobegao iz zatvora. Hvala na pažnji. Žao mi Vas je, ali ćete me još morati trpeti!(kopiraj i prelistaj da vidiš koliko će prijatelja pročitati do kraja)– napisala je Atina.

HappyTv.tv
Foto: Facebook/Atina Ferari

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter