Izvor:
17.08.2017 u 16:53
0

U DOM DRAGOJEVIĆA IPAK STIŽE PRINOVA: Da li je Dejan spreman da kupi Dalili poklon vredan 3000 evra?

Dugo se spekulisalo da je Dalila u drugom stanju. S obzirom da je pokazala veći stomačić na moru, obožavaoci su odmah poverovali u dobre vesti. Međutim,Dalila je to demantovala gostujući na TV HAPPY. I Dejan i Dalila su negirali njenu trudnoću ali naravno, žele dete u najkraćem roku.

Ali jedno je sigurno,planiraju da prinova stigne u njihov dom. Naime, Dalila se takoreći zaljubila u jednog preslatkog malog psa, rase pomeranac, da nagovara Dejana da joj ga kupi. Njih dvoje su sa vlasnikom tog mališana bili u gradu, a Dalila prosto nije mogla da se odvoji od njega.

Naravno, komentari su odmah počeli da pljušte i većina je bila mišljenja da bi Dejan trebalo da joj pokloni jednog takvog mališana, dok su drugi više navijali da prave bebu, a da se psom kasnije zanimaju. Pas košta 3000 evra pa ćemo videti da li ce Dejan da odvoji toliki novac za nju.

happytv.rs

foto/arhiva/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter