Izvor:
18.08.2017 u 19:11
0

RASPLET POSETE U ŠIPOVU: Zmajeva majka želi Vesnu za snajku! (foto)

Vesna Rivas izneNadila je sve ljubitelje "Parova" iznenadnom posetom svom "rijaliti mužu" – Iliji Grahovcu Zmaju.

Bivša učesnica se u Srbiju vratila prepuna utisaka, a evo šta kaže o susretu sa Zmajem:

– Susret je bio veoma dirljiv, srećan i prepun jakih emocija. Čvrsto me je stegao za ruku i odmah proveo po gradu, a onda smo pošli staroj majci. Iste večeri sačekalo me je trista čuda na Zmajevoj trpezi. Pastrmka je bila prste da poližeš. Mama Boja me je dočekala kao pravu snaju. Toliko lepog i pametnog sam čula od nje. Recituje sjajno, pokazala mi je slike iz prošlosti, mazila me je dugo po kosi, ljubila… I Zmajeva sestra Mara je divna žena, i ona me je dočekala kao rod rođeni – objašnjava Vesna.

Ilijina majka i sestra toliko su bile oduševljene Rivasovom da su rekle Zmaju kako je ona prava žena za njega:

– Zmaj je domaćin kakvog nigde nema. Ima mnogo životinja, što oko kuće, što u planini. Idem opet u septembru, kada ću otići u njihovu planinsku kuću, da uživam u idili – rekla je bivša učesnica.

Da li će se žena Ilijine majke i sestre obistiniti, vreme će pokazati.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter