Izvor:
19.08.2017 u 22:27
0

BURA U VEZI SA NJIHOVIM RASKIDOM NE JENJAVA: Branka se oglasila povodom raskida,REAKCIJA JE ŽESTOKA!

Javnost je i dalje u neverici da su Branka Okuka i Mladen Vuletić raskinuli. Bili su najskladniji par i sve prepreke su prošli zajedno. Ljubav je posle rijalitija cvetala. Branka je vodila Mladena u Višegrad i upoznala sa svojima. Jednostavno su bili savršeni.

Vest da su raskinuli je odjeknula kao bomba i cela javnost je razočarana. Fanovi i dalje navijaju da se pomire. Trude se da mnogo ne komentarišu ali Branka nije izdržala. Evo šta je napisala na svom instagramu:

-Moram se oglasiti. Nagađanja koja aludiraju da me je Mladen prevario i sve usko povezano uz to je čista laž. Istina da bi to mnogo želeli čuti, moram vas razočarati to ipak nije tako. On je najbolji prijatelj,decko i kompletan muškarac. To što prema drugima nije bio takav,jbg nije voleo nije imao osobu koja zaslužuje takvo poštovanje. Svi grešimo. Naš odnos je samo nas odnos,mi znamo naše razmirice i novinari koji su uvek bili korektni za saradnju. P.S Bavite se svojim životima i ne zabadajte nosić gde vam nije mesto i ne komentarišite ono što bi vi želeli čuti.-napisala je Branka

pratite na happytv.rs

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter