Izvor:
20.08.2017 u 00:39
0

Sve mi dobro ide osim ljubavi: BIVŠI UČESNIK PAROVA OTVORIO DUŠU!

Bane Čolak, bivši učesnik Parova gostovao je u emisiji kod Jovane Jeremić Upoznajte Parove. Kratko je bio u rijalitiju al je i dalje popularan.

Nije bio sklon skandalima a svađe koje je imao nisu poprimale velike razmere. Zadovoljan je svojim učešćem a još više šta mu je to donelo pri izlasku.

Kaže da se bavi muzikom:

-Ako nemaš mnogo love a želiš da uspeš u muzici,jedini način je da uđeš u rijalit. Meni je to mnogo donelo. Nisam imao koga da me pogura,nisam imao novca ali mi rijaliti mnogo pomogao-iskren je Bane.

Čolak je zadovoljan svojim životom kada je posao u pitanju ali u ljubavi mu ne ide. Dugu vezu je raskinuo i sada je već dugo sam. Kaže da samo u prolazu ima neke devojke ali ništa ozbiljno.

Ima planove da uđe u Parove 6. Nadamo se da će ovaj put ostati duže.

happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter