Izvor:
21.06.2016 u 14:49
0

BOLNO OTKRIĆE: Otac jednog učesnika se OBESIO!

U vili "Parova" sinoć je bila emisija "Parograf", a Ante Gotovac je odgovorao na veoma teška pitanja. Jedno od pitanja je bilo "Da li se vaš otac obesio", na šta je on odgovorio potvrdno.

Moj tata je bio guverener Narodne banke, živeli smo kao carevi, a on je otišao od nas kad sam ja imao osamnaest godina, a nisam ga video 25 godina. Ja sam bio na lečenju zbog teške depresije, ja i danas patim za njim i molim se za njega. Oko njega je bila hrpa žena, i tu je skrenuo u pogrešnom pravcu, pa je nastao problem oko toga. On se nama nije smeo javiti jer je bio u vezi sa jednom ženom. Rekli su nam da je obešen, ali ja sumnjam, verujem da se ubio– rekao je Ante.

On je rekao da ima troje dece i da ne želi da iznosi sve detalje pošto ne želi probleme svojoj deci.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter