Izvor:
22.06.2016 u 21:36
0

PRODUKCIJI SE NE TREBA SUPROTSTAVLJATI: Zbog nedoličnog ponašanja i uvrede upućene voditeljki, učesnica je…

Voditeljka Jelena Petković otvorila je još jedno suđenje u luksuznoj vili "Parova", a ovaj put sudija je Nenad Marinković Gasttozz koji se obratio učesnicima "Parova" na francuskom jeziku.

Zatim je Jelena prozvala Mirjanu kojoj je saopštila da je danas ona na optuženičkoj klupi jer je rekla nešto neprikladno voditeljki Bojani Ristivojević u nedelju tokom izbacivanja.

Nas produkcija štiti jer se protiv voditelja ne može raditi. Na optuženičkoj klupi si zbog nedoličnog ponašanja i uvrede upućene voditeljki – rekla je Jelena, a zatim je postavila Brendona za tužitelja.

Ja zaista ne znam šta sam uradila jer se uopšte ne sećam. Popila sam četiri-pet špricera, a posle sam plakala jer je Nevena ispala – objasnila je Mirjana.

U jednom trenutku si bila isterana napolje, a potom si opsovala – rekao joj je Gasttozz.

Ona te je udaljila od stola, a ti je nisi poslušala. Bojana se bez pogovora mora poštovati. Na odluke voditelja ne treba se suprostavljati – rekao je Brendon koji je ovaj put u službi produkcije.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite suđenje protiv Mirjane.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter