Izvor:
13.09.2017 u 00:58
0

NAKON ZERINE I LAKIĆ SE SUKOBIO SA IVANOM GAJIĆEM: Mnogo se on pravi pametan!

Izgleda da se Zerina Hećo i Nikola Lakić ipak još uvek slažu u jednoj stvari, a to su nesuglasice sa novinarom Ivanom Gajićem.

Večeras se u emisiji "Upoznajte Parove" Lakić malo sporečkao sa Gajićem.

– On je u spoljnom svetu mnogo normalan dečko a kada uđe u rijaliti pravi se pametan, pa se zbunjuje pa zamucuje – objasnio je novinar svoje viđenje Lakića.

Na ovaj komentar, Nikola je imao spreman odgovor – Imali smo blizak susret Ivan Gajić, moja lepša polovina i ja. Isćaskali smo se. On je korektan i kulturan mladić, malo bocka ali to je novinar pa zato.

Ivanu Gajiću se ovo nikako nije svidelo pa se rasprava nastavila – Videćeš da li sam korektan kad uđeš u rijaliti. Ne bi trebalo da ulazi jer je njegova devojka jako lepa i neće tako dugo da ostane sama. Lakić se pravio mnogo važan pre rijalitija, ne javlja se na telefon, neće da odgovori na poruku.

Ovu tvrdnju je i Lakić potvrdio ali i naglasio da je svoj propust popravio – Ljudi uče na svojim greškama, od tada se uvek javljam novinarima. Bio sam uobražen, tako da sam sad sve to nadomestio.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter