parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ALEN OBRAZLOŽIO RAZLOG SVAĐE SA SNEŽANOM: Pokušavam da joj pomognem!

Nakon skandala od sinoć, Alen Azarić je napokon razjasnio svađu sa Snežanom Jovičić.

- Imam mnogo slučajeva kao što je Snežana. Ona ima težak oblik bipolarnog poremećaja. Naučio sam u životu da ne vređam nikoga. Nekada čovek mora da se potegne. Kada vaše dete napravi grešku, vi ga izgrdite, ali niste vi zbog toga loši ili monstrum. Ja vrlo dobro znam šta i kome govorim, sinoć sam joj se izvinio zbog tako ružnih reči. Ali sve sam joj to govorio za njeno dobro. Pokušao sam da je vratim u jedno normalno stanje, da je resetujem. Ona treba da se zapita samo jednu stvar - Da li je moguće da joj se svi i ovoj vili smeju i ne veruju šta ona izvaljuje - rekao je Alen.

Gledateljka koja se uključila u program "Jutarnja kafica sa Paroima" imala je komentar na celu situaciju.

- Ne ulazim u to što joj dajete dijagnozu, ali je krajnje nepristajno da za jednu devojku, koja je i više nego normalna i pristojnija od 90% ljudi tu, kažete da izgleda kao sa štajge - rekla je uzrujano gospođa sa druge strane linije.

- Da li treba da lažem u oči ovu devojku i da joj kažem da izgleda super u haljini koja je kao sa štajge? Ja sam bio profesionalni fudbaler i prošao sam sve u životu. Moje drugarice su poznate manekenke. Moda mi je opsesija i razumem se u nju jako dobro. Nemojte da me doživljavate kao nekog ko bi trebalo da ide u monaškoj odori ovde. Ja ovoj devojci želim da pomognem, jer ona ne prihvata nikakve sugestije, kritike i činjenice. Ona ima bipolarni poremećaj, i to je činjenica. Nisam uličar, sve što pričam i radim, radim iz srca i iz duše - završio je Alen svoje izlaganje.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:05 Pazi Paparazzo
14:00 Letnji kamp - Live
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live