Izvor:
21.09.2017 u 08:55
0

PRAVA POLITIČKA TAKTIKA: Spaho otkrio svoj plan!

Jedini političar u vili uz koju čašicu više razvezao je jezik i počeo sa Slavkom da pravi plan kako da što duže ostane u rijalitiju čak i da stigne do prvog mesta.

On je prvo krenuo od Slavka jer mu se elem kako je rekao, ovaj učinio podobnim za plan pošto je i sam bio u političkim vodama.

– Moramo prikloniti neke ljude nama. Imamo šemu na koju ćemo da se prebacimo. Sada su nam bitni stari igrači, da nađemo način da nam veruju.

Da ih sputavamo. Pustićemo starije da se kurče a mlade ćemo da ispitijemo kako se ponašaju. Ti ćeš pratiti muškarce a ja ću sa ženama. Rekao je Spaho

Iako ga je Slavko opominjao da ne priča ništa jer se sve sluša i čuje on je nastavio u svom fazonu.

– Tražiću olovku da pišemo šta i kako ćemo da uradimo. I onda ćemo da radimo, izbacujemo jednog po jednog. Isključiv je Sulejman

Polako se prebacio u dvorište gde je počeo sa razradom svog plana. Svi koji stanu uz Spahu su sigurni pobednici. Ipak je to političar!

Sve vesti iz vile " Parova " možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter