Izvor:
23.09.2017 u 05:26
0

MARIJANINA PRIČA RASPLAKALA SVE U VILI: Deca su mi se podsmevala što nemam majku a ja nisam znala o kome da pišem u sastavima!

Njena životna priča naterala je suze na oči svim učesnicima.

Marijana Marković ostala je bez majke sa pet godina a veruje da ju je upravo otac ubio.

Nju i brata je otac ceo život maltretirao a nedavno joj je i jedini oslonac, brat završio u zatvoru zbog droge.

– Deca u školi su mi se podsmevala jer nisam imala majku. Stalno sam plakala kad je trebalo da se piše sastav o majci jer ja nisam znala šta da pišem. Otac me je tukao zbog svake sitnice. Kada bih kupila hleb, on bi mi rekao kakav je to hleb pa bi me udarao kaišem, hlebom, viljuškama, imam i ožiljak od viljuške kojom me je gađao. Nisam mogla da sedim od udaraca i zbog toga su me školski drugovi podcenjivali – rekla je Marijana.

Ovo je izazvalo buru emocija u vili i svi su plakali.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite najemotivniju emisiju do sada.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter