Izvor:
23.09.2017 u 05:53
0

NI MEI ŽIVOT NIJE BIO BAJKA: Sa 11 godina sam ostala sama na ulici, svi su me zlostavljali jer nisam imala nikog da me zaštiti!

I ova učesnica ima jako tešku životnu priču.

Melisa Memić ili Mea Bond podelila je svoju sudbinu sa svima u vili i sa publikom.

– Moj prvi momak mi je priredio pakao. Bio je mnogo ljubomoran zbog života kojim sam živela pre njega. On me je tukao, čupao, gađao makazama, umalo me ubio. Posle njega sam ostala potpuno sama. Imam ja braću i sestre, ali sa njima nisam povezana. Ceo život sam bila zlostaljana. Koristili su svi to što nisam imala nikakvu zaštitu. Od svoje osme godine sam ostala sama. Osetila sam mržnju od porodice, od očuha od majke, od drugova u školi. Očuh je bio patrijarhalan, nije mi dozvoljavao da budem manekenka, pevačica. Bila sam kažnjavana. U školi nisu hteli sa mnom da se druže jer sam izabrala da budem drugačija. Maltretirali su me, zatvarali, samo zbog toga što sam maštala. Bila sam na granici samoubistva u mladim godinama. Htela sam nešto da stvorim, da probam. Uplela sam se u velike laži kako bih bila prihvaćena. Ostala sam sama na ulici sa 11 godina. Počele su krađe, bežala sam po šumama, maštala sam da sam zvezda. Sa 16 godina sam završila u domu, posvađala sam se sa mamom, došla je policija i smestila me u ustanovu – rekla je Mea Bond.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite najemotivniju emisiju do sada.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter